NAK SZÁNTÓFÖLDI NAPOK

LEGNAGYOBB

SZÁNTÓFÖLDI

RENDEZVÉNYE

A Kamara szervezésében 2019. május 23-24-én, a Fejér megyei Mezőfalván megvalósuló NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow az ország legnagyobb szántóföldi rendezvénye lesz.

A III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow–Mezőfalva – technikai okok miatt – az eredetileg tervezettnél egy héttel korábban kerül megrendezésre.

A rendezvény új időpontja: 2019. május 23-24. (csütörtök-péntek), a tervezett egyéb programok nem változnak.

A rendezvényre továbbra is várjuk a kiállítók jelentkezését akiknek március 31-ig még a kedvezményes terület bérleti díjak vannak érvényben.

A jelentkezési lap az alábbi linkről letölthető:

Jelentkezési lap

Ha nem szeretne lemaradni az ország legnagyobb szántóföldi agrárrendezvényéről, akkor keressen minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen vagy +36 70 528 5682 telefonszámon és adjon nekünk lehetőséget, hogy a részleteket egyeztetni tudjuk.

Bízunk benne, hogy jelentkeznek kiállítónak a rendezvényre, és közös sikereket élhetünk meg 2019. május 23-24-én, Mezőfalván.

Jelentős szakmai programokkal, kiemelt érdeklődés mellett zajlott le a III. NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow Mezőfalván. A mezőgazdasági gépeket, eszközöket, termékeket és szolgáltatásokat több mint 150 kiállító kínálta a gazdálkodóknak. Az eseményt jövőre is ugyanitt szervezi meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara az Agrárminisztériummal, az erdészeti szakmai szervezetekkel, valamint a helyi állami erdőgazdasági társasággal együttműködve az ország legnagyobb szántóföldi rendezvényén, a Mezőfalván megrendezett III. Szántóföldi Napokon átfogó szakmai programsorozat keretében tájékoztatta a...